در سازمانهای دانشبنیان، رشد دانش معادل تولید ثروت است. درچنین سازمانهایی پرورش نیروی انسانی متخصص و کارآزموده یک اصل است و توسعۀ سازمان در گرو توسعۀ نیروی انسانی آن است. به همین منظور شرکت طراحی والا با هدف تامین نیروی انسانی متخصص و کارآمد و انجام مسئولیت اجتماعی خود «مدرسۀ طراحی والا» را پایه گذاری نموده است. در این مدرسه آموزشهای کاربردی با هدف آمادگی کارآموزان برای ورود به بازار کار پیشبینی شده اند.
ساختار مدرسه
در این مدرسه مباحث تخصصی طراحی در حوزه طراحی محصول (طراحی صنعتی)، طراحی تجربه کاربری، طراحی داخلی و کسب و کار طراحی آموزش داده می شوند.
با هدف بهبود کیفیت آموزش طراحی، نحوۀ آموزش به صورت نوین و تعاملی صورت می پذیرد. کلاسها با حداقل شرکت کننده بر گزار می شوند تا مدرسین بتوانند بطور مشخص تک تک دانشجویان را در طول فرایند یادگیری زیر نظر داشته باشند.
دوره ها به صورت چند منظوره و تعاملی برگزار می شوند. یعنی لازم است مشارکت کنندگان در جلسات مستمرا مهارت خود را در تعامل با مدرسین و سایر دانشجویان محک بزنند. در این شیوه ساختار کلاس مدرس محور نبوده و شاگردان مستمرا در روند کلاس و نحوۀ تدریس مدرس مشارکت می کنند. به این ترتیب از نظر نحوۀ اداره جلسات، هر دوره با دوره های قبل متفاوت خواهد بود.
در مدرسه طراحی والا دو نوع متد آموزش پیشبینی شده است: دوره (عمدتا نظری) و رویداد (تکمیلی عمدتا مهراتی)
دوره ها
از لحاظ زمانی به سه صورت کوتاه مدت، بلند مدت و فشرده برگزار می شوند. دوره ها عموما برای تقویت بنیه نظری و عملی تواما برگزار می شوند و دارای بازدیدهای دوره های و حظور در کارگاههای ساخت و تولید هستند.
رویدادها
سخنرانی
با دعوت از یک فرد متخصص در یک حوزه برگزار می شود و در پایان با پرسش و پاسخ مشارکت کنندگان و سخنران خاتمه می یابد.
نشست
به صورت گفتگوهای دوستانه و انتقادی با هدف ایجاد فضای انتقادی و چالشی در یک موضوع مشخص و عمدتا در مدت زمان ۲تا ۴ساعت برگزار می شود. نتایج نشستها در سایت استودیو طراحی والا در بخش اخبار منعکس می گردند.
ورکشاپ
با هدف تمرین عملی مباحث نظری و یا به آزمون گذاردن یک رویکرد نظری که در دست پژوهش است صورت می گیرد. ورکشاپها معمولا با کارعملی همراه هستند و با حضور تسهیلگرهای متخصص در همان حوزه با هدف ارتقای مهارت مشارکت کنندگان برگزار می گردند.
بازدید
بازدیدها یا از مراکز تخصصی و کارگاهی انجام می شوند یا با تلفیق سایر رویدادها در دل طبیعت. هدف از برگزاری بازدیدها پرکردن خلا شناخت واقعی طراحان از محیطهای حرفه ای مرتبط با طراحی و همچنین بهبود عملکرد آنها است.
پرسشهای متداول
آیا مدرسۀ طراحی والا دوره های آنلاین هم برگزار می کند؟
بله! برای آگاهی از دوره های آنلاین به این صفحه مراجعه کنید.
زمانبندی دوره های بلند مدت و کوتاه مدت چگونه است؟
دوره های کوتاه مدت حداکثر ۱ماه و دوره های بلند مدت متناسب با سطح دوره از شش ماه تا یکسال متغیر هستند.
آیا برای پرداخت شهریۀ دوره ها می توان از تخفیف دانشجویی استفاده کرد؟
بله دانشجویان و کارآموزان می توانند متناسب با سطح و دورۀ ثبتنام از کدهای تخفیف بهره گردند.
آیا برای کارآموزانی که افرادی را برای آموزش معرفی می نمایند تسهیلاتی در نظر گرفته شده است؟
بله به ازای معرفی هر نفر ۱۰% از شهریه ایشان کاسته می شود. برای آگاهی از جزئیات این طرح به صفحۀ «والا.کلاب» سر بزنید.
در صورت نارضایتی از دوره می توان شهریه را پس گرفت؟
بله نیمی از شهریه مسترد خواهد شد.
آیا در پایان دوره مدرک اعطا می شود؟
بله به کارآموزانی که در کل دوره تنها ۱۰% غیبت داشته باشند و در آزمون حضوری امتیاز متوسط به بالا (نمرۀ ۱۵ به بالا) کسب نمایند مدرک رسمی مدرسۀ طراحی والا اعطا خواهد شد. این مدرک گواهی گذراندن دوره است که با بارکد شرکت طراحی والا معتبر شده است و به دو زبان فارسی و انگلیسی صادر می شود و ارزش دیگری ندارد.
آیا ثبتنام و گذراندن دوره ها نیاز به دانش قبلی یا پیشنیاز دارد؟
دوره های پایه عموما نیازی به پیشنیاز ندارند اما پذیرش در دوره های حرفه ای با مصاحبه قبلی و بررسی شرایط کارآموزان صورت می پذیرد.
مدرسۀ طراحی والا دوره های رایگان هم دارد؟
بله مدرسۀ طراحی والا دوره ها یا ورکشاپهایی را به صورت دوره ای و رایگان برگزار می نماید. برای آگاهی از عناوین این دوره ها و زمانبندی برگزاری آنها به صفحۀ برنامۀ سالیانۀ مدرسه مراجعه کنید.